ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Дани Каназирева влиза официално в битката за кмет

Издигат кандидатурата й утре в театъра

Дани Каназирева официално влиза в битката за бъдещ кмет на Пловдив. Кандидатурата й ще бъде издигната на церемония в Драматичния театър утре. Очаква се на събитието кандидатът за градоначалник и лидер на Съюз за Пловдив да представи част от екипа си в предизборната кампания, както и да разкрие имена на хора от листата за общински съветници от партията. В нея щяло да има нови имена.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

  1. Пишете без патос, а по естествен начин. Например:
    „Мисля си… дали няма да остане единствената нормална кандидатура“

    „Скоро гледах някакви социологически проучвания. Дават и доста голям шанс. Прекрасна дама и истински професионалист в работата си. С нея начело Пловдив ще има друг облик

  2. ПО НЕИН АДРЕС НАХЛУВАТ И ХЛУЯТ ХУЛИ ПО ВСИЧКИТЕ МЕДИИ И ИНТЕРНЕТИ, С ПОТРЕСАЮЩИ НАМЕЦИ ЗА МИНАЛОТО Й -КАКТО ЛИЧНО ЖИТЕЙСКО, ТАКА И ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКО- КОЕТО В ОБСТАНОВКАТА НА „КОРАБЪТ ПОТЪВА ПРАВИЛНО“ И НА ГРОЗНАТА КЛЕПТОКРАЦИЯ НА МАМИНИЯ ИНДЖИНЕРИНГ МОЖЕ ПЪК ДА СЕ ОКАЖЕ ПРЕКРАСНА ПРЕПОРЪКА.
    ПРЕИМУЩЕСТВО, С ДРУГИ ДУМИ.
    КОЛКОТО ПЪТИ Е ИЗРАЗИЛА ПОЗИЦИЯ (ПРИМЕРНО ЗА НОВИТЕ 13 МИЛИОНА БОРЧ НАПОСЛЕДЪК) ОСТАВАМ С ЧУВСТВОТО, ЧЕ ТЯ ЗАСТЪПВА МОИТЕ ИНТЕРЕСИ. ТВОИТЕ. НАШИТЕ, НА ГРАЖДАНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ, А НЕ НА „ИНИЦяТИВНИ ГРУПИ“, АГИТКИ, МАФИИ, АСФАЛТАДЖИИ, ВЕЛОСИПЕДАДЖИИ И КУЛтУРСКИ АРТАДЖИЙСКИ ДИРЕКТОРКИ.
    НИКОЙ НЕ Е СВЕТЕЦ.
    АКО НЕ Е СЪВЪРШЕНА, МОЖЕ БИ Е НАЙ-МАЛКОТО . . . ЗЛО, А? А?

    1. Каназирева е човек, който умее да комуникира с хората /за разлика от сегашния ни градоначалник и пръв приятел на Цветанов/. Тя залага на хора експерти, а не на приятелски кръг от послушковци, клакьори и безскрупулни интересчии. Независимостта от софийски партийни централи, откритост и прозрачност са нейното кредо за успешно управление на Пловдив.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина